- Suarez kan gjøre det igjen

I mars trillet Luis Suarez ball i hatt med Manchester United-forsvaret. Manager Kenny Dalglish er sikker på at uruguayaneren er i stand til å gjenta den bedriften.

Liverpool vant 3-1 på Anfield for sju måneder siden, og kampens høydepunkt var Suarez sitt dribleraid i forkant av Dirk Kuyts første scoring.

- Jeg aner ikke hvordan han greide det. Men det er ikke første gang han har gjort noe slikt. Kanskje var det første gang med hensyn til antall spillere han driblet, men jeg har sett ham gjøre hver enkelt finte før. Han bare samlet sammen alle fintene, og driblet seg forbi tre eller fire mann. Men han handler om mer enn dette. Luis har vært en fantastisk bidragsyter for meg, uttaler Dalglish til Liverpool Daily Post.

- Om han har skremt United? Det er opp til dem. Jeg aner ikke hva de tenker, men jeg er sikker på at de husker hva han gjorde med dem forrige sesong. De vet hva han er kapabel til, og det er deres problem, legger han til.

- Luis gjør noe nytt hver gang du ser ham. Problemet motstanderen står overfor når de møter Luis er at de ikke aner hva som blir det neste han foretar seg. Han gjør det uventede, og det er til hjelp for oss. Vi håper han fortsetter å overraske oss på en hyggelig måte.

Suarez har scoret fem mål for Liverpool denne sesongen, og har dessuten vært involvert i de fleste scoringene de røde har satt inn.

- Dette er hva han handler om. Alle kan se at hva han har gjort ute på banen, men han har også en fantastisk personlighet som er bra for miljøet. Han følte seg komfortabel her fra dag en av. Han er lykkelig, og smilte fra han skrev under for klubben. Det er til hjelp.

- Karaktertrekkene skaper personen, og personen skaper fotballspilleren. Dersom du ikke liker personligheten, vil du heller ikke få fotballspilleren. Du er hva du er, og du kan ikke endre på det.

- Jeg vil si at alle spillerne vi har hentet inn higer etter å oppnå suksess. Jeg tror ikke vi har en eneste spiller i troppen som ikke streber etter fremgang.