- Suarez perfekt for PL

Lucas mener at Luis Suarez passer som hånd i hanske til engelsk fotball. Brasilianeren sier samtidig at manager Kenny Dalglish gir spillerne tro og selvtillit.

- Det var et glimrende kjøp. I Premier League har han allerede gjort mye for laget. Han har scoret tre og et halvt mål – den andre halve var til Dirk! Han har også tre målgivende, slik at vi er veldig fornøyd med hvordan han har funnet seg til rette.

Lucas Leiva er full av beundring for sin nye lagkamerat Luis Suarez.

- Han er virkelig sterk, han kan komme seg forbi spillere og han kan score mål. Jeg tror han er den perfekte angriperen for Premier League, fortsetter Lucas til liverpoolfc.tv.

- Å ha en spiller til fra Sør-Amerika er alltid viktig for meg siden kulturen er mer lik den jeg kjenner til fra Brasil. Med en gang han signerte tok jeg ham med ut på middag. Maxi hjelper ham også hele tiden. Sør-amerikanerne og spanjolene prøver å hjelpe ham da språket er det samme.

- Han er en artig kar som alltid har en fleip på lur. Atmosfæren i klubben er veldig god og det er årsaken til at han gjør det så bra. Det er alltid vanskelig når du både bytter klubb og reiser til et annet land, men atmosfæren på Melwood og Anfield har hjulpet ham til å etablere seg veldig raskt.

- Vi vet hvor viktig han er for klubben og fansen, svarer Lucas på spørsmål om manager Kenny Dalglish. – Spillerne vet hvor god han var.

- Alt han sier er fornuftig og vi tror at det han sier vil hjelpe oss å forbedre vårt spill som lag og individuelt. Vi er virkelig fornøyd, og vi har nå selvtillit til å reise hvor som helst for å prøve å vinne.

- Han liker å snakke taktikk, men beskjeden er alltid at vi skal tro på oss selv og sørge for at vi gjør alt med innsats og lidenskap. Han gir oss mye selvtillit.

- Kampen mot Manchester United var et eksempel på hvordan vi burde spille i hver kamp, men det er ikke lett. Hvis vi kan spille slik vi gjorde i den kampen kan vi drømme om en forbedret tabellposisjon når sesongen er over.