- Suarez var fantastisk

Glen Johnson hyller Suarez etter at spissen fikk en drømmedebut med scoring foran The Kop. Roser Meireles etter tre mål på fire kamper i en friere rolle. Johnson trivdes i rollen som venstre vingback.

Luis Suarez ble byttet inn i det 63. minutt i 2-0-seieren mot Stoke, og Liverpools nye nummer 7 ble fort varm i trøyen. I det 79. minutt rundet han keeper Asmir Begovic og avslutningen gikk i mål selv om Andy Wilkinson forsøkte å rense unna.
- Luis var fantastisk, uttaler Glen Johnson til Liverpoolfc.tv.

- Det er noen ganger vanskelig å debutere i en jevn kamp, men han kom inn og fant seg fort til rette. Det var briljant for ham å komme inn og score. Vi er alle henrykte på hans vegne.

- Det er definitivt hans mål. Regelen sier at dersom ballen har retning mot mål, så er det ditt mål, så han vil få det.

- Jeg synes vi har fått to fantastiske signeringer i Luis Suarez og Andy Carroll. Jeg er sikker på at de kommer til å gjøre det bra for denne klubben.

- Jeg synes vi gjorde det meget bra i kveld. Vi forsøkte å vise vår intensjon fra begynnelsen og vi er fornøyd med opptredenen.

- Vi holdt buret rent igjen, og det er nye tre poeng. Vi må holde det gående nå.

Raul Meireles scoret kampens første mål, og portugiseren har virkelig blomstret til i en mer offensiv rolle under Kenny Dalglish.
- Raul har en mer fri rolle nå, og han scoret enda et flott mål. Det er tre mål på fire kamper, så jo lenger han fortsetter slik, desto bedre.

Glen Johnson spilte i en ny posisjon som venstre vingback mot Stoke.
- Jeg trivdes med det. Jeg er fornøyd med å spille hvor som helst, så jeg vil forsøke å gjøre en god jobb uansett hvilken posisjonen jeg spiller i.