- Supporterne blir viktige

Kenny Dalglish oppfordrer Liverpools tolvte mann til å skru opp volumet når Manchester City gjester Anfield i morgen.

Manageren mener stemningen på tribunene vil ha mye å si for Liverpools spillere og kanskje også for kamputfallet.

- Supporterne spiller en viktig rolle, med den hjelpen de kan gi spillerne ute på banen. De kan hjelpe oss til å få fremgang, slik alle håper på. Alle har en rolle å spille. Noen ganger er det spillernes ansvar å løfte publikum, og noen ganger er det motsatt, uttaler Dalglish til Liverpool Echo.

- I store kamper tror jeg alle setter pris på den støtten vi får fra tribunene. Det spiller ingen rolle hvor god du er, dersom du føler at du har selvtillit og tro på deg selv som spiller, vil det være til hjelp. Dersom en spiller gjør en feil når han spiller for denne klubben, vil det aldri være gjort med vilje. Supporterne ønsker at spillerne skal gjøre hva de selv ville elske å gjøre – nemlig å spille for Liverpool FC og fullbyrde drømmen de alle bærer på. Dersom spillerne spiller med hjertet utenpå drakta, vil våre supportere støtte dem, fortsetter han.

- Det begynner å bli tidligere mørkt nå, og med avspark klokken 16.00 vil dette bli som en kveldskamp. Det blir mørkt, og flomlyset vil være skrudd på. Det har vært scenen for noe av den mest fantastiske stemningen på Anfield også tidligere. Jeg håper vi kan skrive et nytt kapittel i den historien.

Dalglish sier ellers til Echo at han ikke kommer til å ha kvartfinalen i ligacupen mot Chelsea på tirsdag i tankene når han tar ut laget til morgendagens kamp.

- Vi skal gjøre unna kampen i morgen. Først når den er overstått vil vi begynne å bekymre oss om kampen på tirsdag. Vi skal håndtere dette så godt som vi kan. Men først må vi få søndagen overstått. Da vil vi vite mer om hvor vi står i forhold til tirsdagen.