- Tåpelig utspill av Ayre

Bolton-manager Owen Coyle karakteriserer Ian Ayres utspill, om at klubbene må få selge de utenlandske TV-rettighetene til sine kamper selv, som tåpelig.

- I den store sammehengen vil Ayres utspill være helt hypotetisk. Det vil aldri skje at han får med seg 14 av 20 lag i ligaen på dette, uttaler Coyle til The Bolton News.

- Kanskje han prøvde å finne på noe å prate om, når han ikke hadde noe annet å prate om. Jeg vet ikke. Alle har sine meninger, og han føler at Liverpool er den store attraksjonen. Det er en del andre toppklubber i Premier League som sikkert vil si seg uenige i det, fortsetter Bolton-manageren.

- Alle liker det Kenny har gjort, og det han forsøker å bygge. Alle håper at Liverpool skal bli det laget de en gang var. Men når det gjelder dette forslaget, så må de ha 14 av 20 lag til å stemme for det. Man kan si hva man vil om mange klubber, men så dumme er de ikke.

- Når Ayre brukte Bolton som eksempel på en liten klubb, så kunne han ha brukt en rekke andre klubber også. Om det var en forsnakkelse vet jeg ikke. Om han angrer på det han sa etterpå, så er det hans sak. Til syvende og sist har vi det beste produktet i hele verden i Premier League, og ligaen består av 20 lag. Jeg trenger ikke å bli involvert i en krangel med noen jeg ikke kjenner om dette, avslutter Coyle.