- Tegn på at samarbeidet vil bli bra

Kenny Dalglish synes kampen mot West Bromwich bar bud om at samarbeidet mellom Andy Carroll og Luis Suarez begynner å fungere som det skal.

- Det har hele tiden vært tegn på at de vil finne tonen. Jo mer tid de får på banen sammen, jo bedre vil de bli kjent med hverandre, og desto bedre vil det være for alle, uttaler Dalglish til The Guardian.

- Jeg tror de to med tiden kan utvikle et fantastisk partnerskap. Jeg kan ikke spå hvor ofte de vil spille sammen. Men det er tegn på at samarbeidet begynner å fungere.

- Jeg synes dette var Andys beste kamp for oss etter at han kom til klubben. Han var sterk, i tillegg til at han demonstrerte gjennombruddskraft og god teknikk. Da vi kjøpte Andy sa vi at han er en investering for fem år. Jeg ser ingen grunn til å revurdere det synet. Jeg tror han nå høster fruktene for sine harde jobbing.

- Både Andy og Luis spilte bra, og dersom det var Andys beste kamp for oss, er det logisk å anta at dette var det beste de har levert sammen. Men jeg tror begge vil bli enda bedre.