- Tegn på fremgang

Kenny Dalglish mener at Liverpools opptredener mot begge Manchester-klubbene er en indikasjon på fremgang. Alle spillerne bør være fornøyd med opptredenen sin.

1-1 mot Manchester City var Liverpools fjerde strake uavgjorte kamp på hjemmebane, men i likhet med kampene mot Manchester United, Norwich og Swansea hadde Liverpool nok sjanser til å vinne kampen.
- Vi har spilt mot begge Manchester-klubbene nå og er litt skuffet over at vi bare har tatt ett poeng fra hver av dem, sier Kenny Dalglish til skysports.com.

- Kanskje det er et tegn på forbedringene vi har gjort. Vi er henrykt over måten vi spilte på og kvaliteten på prestasjonene. Med litt mer hell kunne vi tatt tre poeng. Vi kommer til å spille langt verre enn dette og få tre poeng.

Dalglish synes alle spillerne bør være fornøyd med kampen.
- De viste fantastisk innstiling, oppofrelse, besluttsomhet og stolthet i å spille for klubben. Vi kan ikke be om mye mer enn det.

- Hvis man spiller mot et lag med Manchester Citys kvalitet, har du ikke råd til at noen spiller under pari. Jeg synes ingen av våre spillere kan være, eller bør være, skuffet over prestasjonen sin. Hvis vi kan fortsette å gjøre det vi gjør, vil vi ta flere poeng enn vi vil avgi.