- Tenker ikke på hevn

Mike Marsh tar med seg sitt U18-mannskap til miniderby mot Everton U18 på Finch Farm i morgen. Juniorlagets manager sier at han ikke går med hevntanker etter fjorårets nederlag for naboen.

Liverpool U18 tapte 4-0 mot Everton på tampen av fjorårssesongen, i en kamp som ble svært avgjørende for at det ble Everton som ble seriemestere og ikke Liverpool. Marsh gjør imidlertid et poeng av at mannskapet på U18-laget er skiftet helt ut fra i fjor, og at det derfor er ingen av spillerne som går rundt med hevntanker.

- Jeg har studert Evertons lag, og vi vet hvem vi vil møte. Vi kjenner godt til både deres andreårsspillere og deres førsteårsspillere, uttaler Marsh til Liverpoolfc.tv.

- Jeg ledet ikke U18 i fjor. Jeg vet tapet for Everton var et bittert nederlag for Rodolfo Borrell, etter at hans lag var så nær å vinne tittelen. Men vi stiller med et helt annet lag nå. Vi tar en kamp av gangen, fortsetter han.

- Vi må behandle denne kampen som alle andre kamper. Spillerne er kanskje litt mer spente på det som skal skje, og det er kanskje jeg også, men vi vil forsøke å spille på samme måte i derbyet som vi gjør i alle andre kamper.

- Dette er en stor utfordring for oss. Noen ganger handler ikke slike lokaloppgjør om hvem som spiller den beste fotballen, men hvem som har den største vinnerviljen. Vi vil sørge for at vi er godt forberedt, og akter å være klare for oppgaven når kampen blåses igang. Guttene ønsker ikke å tape mot Everton. Vi ser frem til kampen, avslutter Marsh.