- To gode signeringer

Tidligere Liverpool-manager Roy Evans synes Liverpool har fått inn to gode erstattere for Torres i Suarez og Carroll. Alan Shearer tror Dalglish kan få det beste ut av Carroll.

- Det er hyggelig at eierne reagerte raskt og ga Kenny penger. Suarez og Carroll er to store signeringer, sier Roy Evans ifølge talksport.co.uk.

- Carroll innehar alle våpen. Det er hans første år i Premier League og han har hatt en grei start med brukbart antall scoringer, men han er ikke et ferdig produkt.

- Når du bruker £35M, vil du klart forvente et ferdig produkt. Han har alderen på sin side og er en lovende spiller. Han er ulik mange spillere Liverpool har signert de seneste årene. Han er en typisk spiller nummer ni.

- Han kan score mål fra luften og på bakken. Han har fysisk tilstedeværelse. For å være ærlig antar jeg at de har fått to spillere av toppklasse for prisen Torres gikk til Chelsea for når dere ser på Torres’ prestasjoner denne sesongen og deler av forrige sesong, samt antallet skader han har hatt.

Newcastle-legenden Alan Shearer hadde Kenny Dalglish som manager i både Blackburn og Newcastle. Han tror at Dalglish kan få det beste ut av Andy Carroll.
- Kenny Dalglish er ikke bare en stor mann, men en stor manager. Hvis noen kan få det beste ut av ham, er det Kenny. Jeg vet at han vil lære seg faget fra ham og bli bedre ved å jobbe sammen med en av de største fotballpersonlighetene de seneste to tiårene, sier Alan Shearer til BBC Radio Five.

Shearer synes at Liverpool har fått inn to gode erstattere for Fernando Torres.
- Folk sier at Liverpool har blitt tapt seg fordi de har solgt Fernando Torres til Chelsea, men (i Carroll og Suarez) har de fått inn to karer for mer enn £50M til å erstatte ham, og det ser ut til å være gode forretninger.