- Triveligere i Liverpool nå

Glen Johnson sier at det er mye triveligere å være Liverpool-spiller nå enn for ett år siden. Høyrebacken innrømmer at det var mange tunge stunder mens Hicks og Gillett eide klubben.

- Forandringen er merkbar, uttaler høyrebacken til Liverpools offisielle kampprogram.

- Jeg er veldig godt fornøyd med den vendingen ting har tatt, og jeg er glad for at jeg skrev under en ny kontrakt i sommer. De nye eierne har holdt det de har lovet, noe som er gode nyheter for alle, legger han til.

- De nye eierne har gitt supporterne troen tilbake, og det samme gjelder for spillerne og staben. Stemningen er veldig god nå. Jeg husker jeg ga intervju for ett år siden, hvor jeg ble spurt om spillerne var bekymret over klubbsalget. Vi visste selvsagt ikke mye om de nye eierne på det tidspunkt.

- Det var tøffe tider for laget på denne tiden i fjor, men alt har vært positivt etter eierskiftet. De nye eierne satte ny transferrekord for klubben to ganger i januar, noe som var akkurat det fansen ønsket seg. Det signaliserte hva de ville forsøke å oppnå. Anfield er et trivelig sted å være for øyeblikket.

Nå håper Johnson å spille seg inn på laget igjen etter sitt langvarige skadeavbrekk. Forsvarsspilleren håper på spilletid allerede mot Norwich på lørdag.

- Det er viktig at vi tar poengene i kampene som det forventes at vi skal vinne. Klarer vi det, tror jeg vi vil gjøre det veldig bra i år, sier han.

- Vi er helt klart i en mye bedre posisjon enn på samme tid i fjor. Det er ganske positivt. Spillerne har løst sine oppgaver på en bra måte, og vi har sett giftige ut i angrep.