- Tungt å gå til pause på 0-1

Da hardt pressede Roy Hodgson ikke trodde det kunne bli verre, måtte han se Bolton ta ledelsen like før pause. Bolton-manager Owen Coyle med støtte til Hodgson.

Roy Hodgson synes det åpenbart var vanskelig å gå til pause med 0-1 mot Bolton.
- Min fremtredende tanke i det øyeblikket var: “Kan det virkelig bli så grusomt". Jeg tenkte: “Kan de bli enda verre?” Det så ut som vi skulle vinne komfortabelt, men så lå vi under 0-1, uttalte Roy Hodgson til Liverpool Daily Post.

- Det var ille nok mot Wolverhampton da vi spilte dårlig, men de snek seg til en scoring som de det ikke så ut som de skulle få.

- Men vi hadde 45 minutter til å ordne opp. Folk var bestemte, og de var helt enige med med at vi skulle snu dette, at vi skulle fortsette å kjempe og at vi ville få de to målene vi trengte. Vi fikk det sent, men vi klarte det.

- Dette ble en fremragende dag for meg. Ikke bare sto spillerne på når det kom til stykket, men vi fikk også utmerket støtte.

- For mange supportere er det klart at jeg ikke var deres førstevalg- For å vinne over dem må jeg få brukbare resultater. Uheldigvis har ikke det skjedd så raskt som jeg ville like.

- Det handler ikke om meg. Fokuset de seneste dagene har vært på meg og min posisjon. Jeg er veldig glad for å ha denne jobben. Alle ønsker å jobbe i Liverpool FC, og jeg er beæret over at de valgte meg.

Coyle med støtte til Hodgson
- Det sier seg selv at alle ønsker å vinne kamper, men hvis du går på et tap og det kommer noen til nyttes, så er jeg glad det er Roy, fordi jeg liker ham, uttalte Coyle til Liverpool Daily Post.

- Vi alle vet at det ikke er så enkelt som bare å ta ut laget. Det kommer mange faktorer i tillegg. Det er ikke hyggelig når du ser en kollega kommer i slikt fokus. Men det kan skje med oss alle. Som manager belastes du med å måtte håndtere det. Til syvende og sist var det vi som tapte. De har dratt nytte av det. Så lykke til til dem.

- Liverpool er en klubb som er godt inne i en overgangsperiode. Noe alle managere ber om er tid – tid til å hente spillere, få inn din egen stil, ditt eget spill på banen. Hvis du blir gitt det, men det ikke bærer frukter, så må du akseptere og si: “greit nok”. Når du ikke får det, så er det selvsagt frustrerende.