- Umulig å stoppe Suarez

QPR-forsvarer Bradley Orr beskriver Luis Suarez som umulig å stoppe etter gårsdagens kamp på Anfield. Uruguayaneren skapte konstant trøbbel for gjestenes forsvarsrekke.

- Jeg synes han er umulig å stoppe. Han er så sterk. Jeg var ikke klar over hvor sterk han er til å være så liten. Jeg elsker ham som spiller. Jeg er en stor Liverpool-fan, og det var en fornøyelse å være på samme bane som ham, siteres Orr av Liverpoolfc.tv.

Orr vokste opp som Liverpool-supporter, og guttedrømmen gikk i oppfyllelse når han fikk løpe ut på Anfield som innbytter like etter at Suarez hadde gitt Liverpool ledelsen.

- For meg var dette blandede følelser. Jeg er skuffet over resultatet på et personlig plan, men det var en drøm som gikk i oppfyllelse å få spille på Anfield. Jeg har drømt om denne dagen i årevis, sier han.

- Dette tror jeg var kampen våre spillere så aller mest frem til. Det var skuffende å ikke få med seg poeng, men jeg tror ikke det er så mange lag som vil ta poeng på Anfield denne sesongen.

- Liverpool spilte meget bra. De er bare så farlige. Mot slutten kunne vi kanskje ha sneket til oss et poeng, men ser man kampen under ett kunne Liverpool ha scoret mange flere mål. Vår keeper spilte meget bra.