- Vi blir bare sterkere

Dirk Kuyt tror Luis Suarez bare kommer til å bli bedre i Liverpool-trøya, og tror hele laget vil heve seg når Steven Gerrard nå endelig er tilbake på banen.

Luis Suarez har vært Liverpools beste spiller så langt denne sesongen, og har klart å holde på den gode formen han viste forrige sesong og i sommerens Copa America. Dirk Kuyt tror ikke supporterne har sett det beste av angriperen ennå.

- Det folk glemmer når det kommer til Luis, er at det er et veldig stort skritt å komme fra Eresdivise i Nederland. Det er et stort skritt, og det er vanskelig å oppnå suksess med en gang. Både tempoet og spillestilen er ulik, sier Kuyt til The Mirror.

- Han har gjort det glimrende helt fra starten, og har blitt en veldig viktig spiller for Liverpool. Men jeg tror han bare kommer til å bli bedre i fremtiden. Han er en stor spiller allerede, men det tar tid å finne seg til rette når du kommer fra nederlandsk fotball.

- Han er fremdeles ung, så han har tiden på sin side når det kommer til å bli vant med sine nye lagkamerater, og å bli skikkelig vant til Premier League.

Steven Gerrard gjorde comeback i ligacupen mot Brighton, og fikk også et innhopp mot Wolverhampton i helgen. Kuyt tror laget bare blir bedre når kapteinen nå endelig er tilbake, etter seks måneder ute.

- Spillerforsterkningene har gjort oss mye sterkere. Det er strålende for klubben at vi nå har så mange landslagsspillere vi kan velge av - men å få Steven Gerrard tilbake er også viktig.

- Han er veldig viktig for denne klubben, og kan gi oss et løft. Jeg kan forsikre dere om at når han er tilbake på sitt beste, vil han være så innflytelsesrik som noen gang, for du kan se det på innstillingen hans på treningene.