- Vi burde hatt straffespark

Jamie Carragher mener at Liverpool burde hatt minst ett straffespark i 0-1-tapet borte mot Stoke. Visekapteinen tror det kan bli tre poeng dersom Liverpool presterer like bra mot Spurs neste uke.

Liverpool tapte 0-1 mot Stoke etter at Jon Walters scoret sikkert fra ellevemetersmerket i første omgang. Carragher forårsaket straffesparket da han kom på etterskudd og tok tak i Walters innenfor 16-meteren. Liverpool presset på og skapte en rekke muligheter i andre omgang, men lyktes aldri å finne veien til nettmaskene.
- Da vi gikk av banen, var spillerne sikre på at vi burde hatt et straffespark. Jeg var for langt unna til å se det. Men vi fikk ett i mot oss og et par som ikke gikk med oss i dag, så vi er litt forurettet, sa Jamie Carragher til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- På daværende tidspunkt synes jeg straffen deres var litt billig. Jeg har ikke sett den om igjen. Jeg må ta en titt før jeg kan vurdere den. Det var kanskje riktig eller det var kanskje ikke det.

- Vi reiser hjem skuffet fordi vi ønsket å komme hit og ta tre poeng. Vi presterte ganske bra. Når du gjør det, får du normalt tre poeng. Men slik er fotball. Dette er Premier League. Det var Stokes dag i dag, men vi er ganske fornøyd med det vi presterte.

- Forhåpentligvis får vi med oss noe derom vi presterer slik mot Spurs neste uke.