- Vi er bedre enn dette

Kenny Dalglish var ikke særlig blid etter 1-0 tapet for Rangers i kveldens treningskamp på Ibrox. Først og fremst var han misfornøyd med egne spillere.

En scoring av Lee McCulloch for vertene i første omgang ble kampens eneste mål. Liverpool benyttet hele 19 spillere i kampen. Mest positivt var det at tre spillere fikk viktig spilletid etter langvarige skadeavbrekk.

- Det var verdt det i noen henseende. Vi har noen spillere som ikke har spilt på en stund, som for eksempel Glen Johnson. Han ble skadet mot slutten av forrige sesong, reiste på landslagsoppdrag, kom tilbake, og har i grunnen ikke vært helt skadefri siden. For ham var det viktig å få en time på banen. For Daniel Agger var det positivt å få litt spilletid etter ribbeinsbruddet, og likedan var det positivt for Fabio Aurelio å få spille igjen. Så det var en god treningsøkt for noen av spillerne, uttaler Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har ikke sett Rangers mye denne sesongen, så jeg aner ikke om de spilte godt eller dårlig. Vi spilte imidlertid dårlig. Men jeg skal ikke ta glansen bort fra seieren for Rangers. Jeg tror ikke vi skal bekymre oss foran Norwich-kampen. Det var et skuffende resultat, og vi kan mye bedre enn dette. Men jeg antar det var formildende omstendigheter fordi vi hadde folk på banen som er på vei tilbake etter skader, og som ikke har spilt så mye.