- Vi er klare for utfordringen

Førstelagstrener Steve Clarke sier at Liverpool er klare for utfordringen det vil være å møte den ubeseirede serielederen, Manchester City.

Clarke innser at Liverpool må spille opp mot sitt beste om de skal klare å slå Man City søndag ettermiddag. Serielederen har som kjent avgitt bare to poeng på de 12 første kampene.

- De topper ligaen, og de gjør det fordi de har vært best. De har bare avgitt to poeng. Men vi ser frem til utfordringen, uttaler Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Vi forbereder oss til kampen. Det gjør vi alltid. Vi forsøker å innprente våre spillere måten vi ønsker at de skal spille på. Dersom vi spiller opp mot vårt beste, og ingen av spillerne har en dårlig dag, kan vi slå hvem det skal være i Premier League, fortsetter han.

- Jeg tror ikke de har en spiller som er en større trussel enn noen annen. De har flere kvalitetsspillere, som alle er kapable til å skape trøbbel for oss. Det er opp til oss som lag og som individuelle spillere å håndtere den trusselen, og klarer vi det vil det gå bra.

- Vi har akkurat slått Chelsea, men vi kan bare spekulere omkring Manchester City-kampen. Selvsagt går vi for seier i denne kampen også. Men vi lar oss ikke rive med. Som jeg sa etter Swansea-kampen, så forsøker vi å ikke bli så alt for deprimerte når ting går mot oss, og vi forsøker å ikke bli revet med når ting virker rosenrødt.

- Vi fikk et godt resultat på Stamford Bridge, og vi ser frem til en ny stor utfordring denne helgen.

Liverpool har spilt uavgjort i sine tre siste hjemmekamper, men Clarke tror ikke det har noen betydning med tanke på søndagens kamp.

- Om vi vinner på søndag, er jeg ikke sikker på om det alene vil føre til et omslag i vår hjemmeform. Du må bare ta en kamp om gangen. Vi har avgitt poeng på hjemmebane som vi har vært skuffet over, men vi kan ikke gjøre noe med det nå. Vi må bare fokusere på neste kamp. Vi må angripe og forsøke å få den seieren vi trenger.

Liverpool har hatt lengre tid til å forberede seg til kampen enn Manchester City, som spilte Champions League-kamp i Napoli på tirsdag.

- Vi finner ut om det har vært en fordel i helgen. Det er ofte slik at du ønsker at neste kamp skal komme fort etter en god prestasjon. Det er to sider ved denne saken. Det ene poenget er at vi har hatt tid til å komme til hektene fysisk og mentalt, og vi har kunnet forberede oss godt til kampen. Men enkelte hevder også at det er bedre å spille jevnt for å holde koken, slik som Manchester City har gjort.

Clarke benytter ellers anledningen til å skryte av Craig Bellamy, som nå vil møte sin forrige arbeidsgiver.

- Jeg synes ikke at Craig har noe å bevise overfor noen. Alle vet han er en fantastisk spiller. Han har gjort det godt for oss, og vi er fornøyd med hans bidrag. Jeg håper det fortsetter slik lenge.