- Vi er mye bedre enn i fjor

Daniel Agger mener at årets utgave av Liverpool er langt bedre enn fjorårsutgaven. Ikke minst har spillerne nå mye mer tro på seg selv.

- Alt har blitt litt bedre, men selvsagt er trenerstaben en viktig faktor. Studerer man troppen nå, ser den virkelig sterk ut med mange gode spillere. Det er bra at vi nå har troen på at vi skal gjøre fremskritt og vinne kamper, sier midtstopperen i et intervju med Liverpoolfc.tv.

- Vi har definitivt langt større tro på oss selv nå, om man sammenligner med forrige sesong. Det er en enorm forskjell, legger han til.

Nå forbereder dansken seg på søndagens bortekamp mot Tottenham. For Spurs er dette første hjemmekamp etter 5-1 tapet for Manchester City. Agger tror derfor at hjemmelaget vil være oppsatt på å vise seg fra en bedre side foran egne fans.

- Det var en helt annen kamp, og Tottenham vil forsøke å bevise at det var en engangsforeteelse. Det kommer uansett til å bli tøft for oss. Det finnes ingen lette kamper i Premier League lenger, og Tottenham er definitivt en tøff bortekamp. Men vi har et godt lag nå, og vi er klare til å ta opp kampen med dem.

Agger er ellers stolt over å ha vært kaptein da Danmark slo Norge i EM-kvalifiseringen i forrige uke.

- Det var stort for meg. Det er alltid en ære å trekke trøyene over hodet, både Liverpools og Danmarks trøye, men å bære kapteinsbindet for landslaget er noe av det største du kan oppnå som fotballspiller i Danmark. Det er ikke mange spillere som får oppleve det, så det er noe jeg er veldig stolt over.