- Vi fokuserer ikke på Europa League

Kenny Dalglish ber sine spillere fokusere kun på mandagens kamp mot Fulham, og ikke la seg distrahere av at de nå har skjebnen i egne hender når det gjelder spill i neste års Europa League.

Fulham har klatret til niendeplass på Premier League-tabellen etter imponerende seire over Bolton og Sunderland, og er ubeseiret på hjemmebane etter nyttår. De imponerte stort med 3-0 over Sunderland sist helg, og har ikke tapt på sine sju siste hjemmekamper. Bare Totenham, Manchester City og West Ham har fått med seg tre poeng fra Craven Cottage denne sesongen.

- Vi setter oss aldri bestemte mål. Vi forbereder oss bare på neste kamp. Fulham spilte veldig bra på Anfield tidligere i sesongen. Vi slo dem 1-0, men vi var ganske heldige, erkjenner manager Dalglish overfor Liverpool Echo.

- De har en rekke med gode resultater nå, og har hatt en strålende sesong, så dette blir en vanskelig kamp for oss. Dersom de ikke hadde spilt uavgjort så ofte i begynnelsen av sesongen, ville de ha vært langt høyere på tabellen, legger han til.

- Mark Hughes er en utmerket manager, som har fantastisk støtte fra sin stab.

Enkelte hevder at det vil være best for Liverpool å ikke spille i Europa League med tanke på neste sesongs Premier League. Det er en debatt som Dalglish ikke vil være med på.

- Vi står ikke overfor det problemet ennå, så vi trenger ikke å løse det heller. Dersom vi støter på problemer, vil de bli løst. Vi vil bare holde det gående, og se hva vi kan utrette. Det største problemet vi har nå er Fulham.

Liverpool tapte 3-1 sist de besøkte Craven Cottage, i oktober 2009. Det er de rødes eneste tap i de siste sju møtene mellom klubbene. Fulham har faktisk ikke gjort mål i seks av disse sju kampene.

Fulham har imidlertid vunnet seks av sine siste sju kamper på Craven Cottage. Den sjuende endte uavgjort. I løpet av disse sju kampene er det kun Blackburn som har klart å score mål på de hvite og sorte.

Bare Chelsea (35 poeng) har tatt flere poeng enn Liverpool (30 poeng) etter at Kenny Dalglish tok over som Liverpool-manager. Liverpool er det eneste laget i Premier League som har scoret i alle sine ligakamper (17) i 2011. Dirk Kuyt har gjort åtte mål på de siste sju ligakampene. Dersom Sotirios Kyrgiakos får spilletid på mandag, vil han spille sin 50.kamp for Liverpool.

Dommer på Craven Cottage er Lee Mason. Han dømte tilsvarende oppgjør da de røde tapte 3-1 på Craven Cottage i oktober 2009, og utmerket seg med å vise ut både Philipp Degen og Jamie Carragher. Linjemenn er Stephen Child og Simon Long, mens Kevin Friend er fjerdedommer.