- Vi fortjente ett poeng

Steve Bruce og Wes Brown mente at Sunderland fortjente ett poeng på Anfield i dag. Bruce synes det var riktig av dommer Phil Dowd å ikke gi rødt kort til Kieran Richardson da Sunderland-forsvareren felte Luis Suarez i det uruguayaneren var i ferd med å runde keeper etter bare fem minutter.

- Jeg synes det var en flott forestilling fra vår side. Jo lenger ut i kampen vi kom, jo bedre ble vi. Våre spillere har god kondisjon, og vi begynte å løpe med en gang. Det er hva du ønsker å se etter en hard preseason. Vi ble mer komfortable med ballen jo lenger ut i kampen vi kom, uttaler Bruce til Sunderlands offisielle nettside.

- Vi begynte å tro på oss selv, og holde mer på ballen. Seb gjorde et vidunderlig mål, og ga oss en god start på sesongen.

- Vi startet ikke kampen spesielt bra. Vi ga bort ballen for ofte, og gjorde for mange feil. Dessverre ble vi straffet for det, men vi stod på videre og fikk vår belønning.

- I pausen ba jeg spillerne om å tro mer på seg selv. Vi måtte holde mer på ballen – ikke gi den fra oss så lett. I første omgang ga vi fra oss ballen alt for lett, men etter pause var vi mye bedre. Vi presterte bedre over hele linja, og fortjente virkelig poenget vi fikk.

Midtstopper Wes Brown er enig med sin sjef.

- Liverpool la sterkt press på oss i første omgang, og var det beste laget. De scoret og vi var heldige da de misbrukte straffesparket.

- Ved pause lå vi bare under med ett mål, så i garderoben fortalte vi hverandre at vi kunne komme tilbake. Vi gikk ut i annen omgang og viste det, og til slutt scoret vi. Vi kunne til og med ha vunnet kampen.

- Da vi gikk til pause, visste vi at vi var et bedre lag enn vi hadde vist i første omgang. Vi kom aldri igang de første 45 minuttene, men vi spilte oss opp de siste 45, la litt press på dem, og sjansene begynte å komme.