- Vi hadde fortjent mer

Kenny Dalglish mener Liverpool var uheldige som ikke fikk med seg alle poengene mot Everton. Begge baklengsmålene kom som følge av dommerfeil. Troen er på vei tilbake. Setter stor pris på mottagelsen fra supporterne.

Liverpool tok ledelsen ved Raul Meireles i første omgang, men Everton scoret to mål på seks minutter. Begge bortelagets mål var omdiskuterte. Ved den første ga dommer Phil Dowd corner istedenfor målspark, mens Martin Kelly lå nede med en hodeskade da Everton utlignet. Dirk Kuyt ordnet 2-2 og ett poeng fra straffemerket midtveis ut i 2. omgang.
- Jeg synes vi var bitte litt uheldige som kom inn til pause med bare 1-0-ledelse. De fikk to kjappe mål, men vi viste stor vilje og beslutsomhet ved å komme tilbake i kampen, uttalte Kenny Dalglish til pressen etter kampen.

- Alt i alt tror jeg vi hadde flere skudd, flere forsøk og flere klare sjanser, så vi kan si vi fortjente mer fra kampen.

- Ved den første scoringen skulle det ha vært et målspark istedenfor et hjørnespark. Dere kunne se det tydelig. Selv uten kontaktlinsene kunne jeg ha sett det, men vi skulle likevel være i stand til å forsvare oss.  Og ved den andre scoringen skulle Kelly hatt frispark.

- Vi kan være meget fornøyd med fotballen vi spilte i første omgang. Vi kan også være fornøyd med viljen til å vise supporterne at vi bryr oss like mye om fotballklubben som det de gjør.

- Jeg synes dere kan se at litt av troen er på vei tilbake hos spillerne, og det er flott for oss. Spillerne er mye bedre enn det de er i øyeblikket.

Kenny Dalglish var meget godt fornøyd med mottagelsen han fikk av supporterne. På det ene banneret sto det: “Dalglish is cooler than The Fonz”.
- Det har alltid vært et godt forhold mellom familien Dalglish og Liverpool Football Club.

- Det vil aldri forandre seg, og jeg vil aldri ønske at det forandrer seg. Det var følelsesladet for meg å gå ut til innbytterbenken. Responsen fra tilskuerne setter jeg veldig stor pris på. Og viktigere er måten de støttet spillerne på.