- Vi har gode nok spillere til topp fire

Craig Bellamy tror Liverpool vil bli sterkere utover i sesongen. Han synes laget ikke er langt unna det mannskapet Benítez førte til 2.plass i 2008/09.

Liverpool har i de to seneste hjemmekampene i ligaen kun fått uavgjort mot Norwich og Swansea.
- Vi har sviktet litt de seneste ukene. Det er ikke mangel på respekt overfor Swansea, men hvis vi har ambisjon om å ende blant topp fire, må vi vinne slike kamper, sier Craig Bellamy til Daily Mirror.

- Men vi har spillere her til å nå topp fire og komme med i Champions League igjen. Jeg føler at dette laget vil bli sterkere og sterkere ettersom året går.

- Til tross for resultatene på hjemmebane er det en flott stemningen rundt laget. Det er veldig avslappet, men alltid med sikte på å komme med i Champions League neste sesong.

Craig Bellamy er inne i sin andre periode i Liverpool.
- Jeg liker virkelig å være tilbake i Liverpool. Jeg trives med å jobbe med en spillergruppe av kvalitet. Treningene er veldig intense, men veldig trivelige, og det er en følelse av at vi kommer til forbedre oss. Rafas lag var også veldig godt og veldig effektivt, men jeg føler at dette laget, med Kennys stempel på, ikke er så langt unna Rafas.

I morgen skal Wales ut i privatlandskamp mot Norge, og da er det mulig at Craig Bellamy treffer på sin tidligere Liverpool-lagkamerat John Arne Riise. Bellamy og Riise var involvert i en golfkøllekrangel under et trenignsopphold i Portugal i 2007.
- Det er noen år siden episoden i Portugal. Det er ikke slik den Bellamyen jeg kjenner er, og vi har skværet opp i ettertid, uttaler Riise til Daily Mirror.