- Vi har mer i vente fra Andy

Andy Carroll åpnet målkontoen sin for Liverpool i forrige kamp mot Manchester City. Manager Kenny Dalglish er sikker på at det vil komme flere scoringer fra den kanten.

- Det var ikke ekstremt viktig at akkurat han gjorde mål. Han trenger kamptrening, og vi visste det ville gå noen kamper før han kom i form igjen. Han fikk målene sine forleden dag, men det betyr ikke at han er tilbake i sin beste form ennå, eller at han har nådd målet sitt her i Liverpool, sa Dalglish på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Vi håper at scoringene skal være et springbrett for ham, og at han kan nå nye høyder og score flere mål for oss. Alle er glade på Andys vegne. Han er godt integrert i Liverpool FC nå, og den prosessen vil fortsette. Noen ganger tar det litt tid å finne sg til rette, men både han og Luis Suarez har funnet seg godt til rette og gjort det strålende så langt. Vi er godt fornøyd med dem begge, fortsette han.

- Innenfor lagets rammer vil det alltid være kombinasjoner av spillere, og Andy og Luis blir bedre og bedre kjent med hverandre for hver treningsøkt nå. Jo lenger de spiller sammen, jo bedre vil de bli. Slik er det med alle.

- På alle lag vil du ha individuelle spillere som utmerker seg, men holder man sammen som lag vil man ha en bedre sjanse til å oppnå suksess. Spillerne står hverandre ganske nær, og alle trekker i samme retning, noe som er bra for oss og gjør livet enklere for dem også.

- De trener sammen hver eneste dag, og jo lenger de gjør det jo bedre vil de bli. Det var en vanskelig situasjon der John Flanagan kom inn på laget sist, men han viste seg å være oppgaven voksen. Med Jamie Carragher ved hans side og Dirk Kuyt foran seg i tillegg til Jay Spearing, var han omgitt av folk han kjente. De hjalp ham å roe nervene, og komme inn i kampen.

Journalistene ville vite om Manchester City-kampen var Liverpools beste kamp denne sesongen.

- Spillerne har spilt godt i mange kamper. Vi har ikke et bibliotek der de beste eller dårligste kampene er sortert. Vi vet spillerne spilte veldig bra, men som vi sa etter kampen må du spille bra mot et lag som Manchester City. Jeg synes vi fikk det vi fortjente. Seieren var en belønning for vår harde jobbing. Vi kunne ikke ha bedt om særlig mer fra spillerne. Tre mål. Ingen scoringer mot oss. Tre poeng. Alle var glade.

Reporterne ville også vite hva Dalglish syntes om debuten til John Flanagan.

- Jeg skulle egentlig ønsket at vi slapp å benytte ham, men vi måtte gjøre det på grunn av skadene vi sliter med. Omstendighetene ført til at vi måtte fremskynde debuten hans litt, og han klarte seg veldig bra. Vi var ikke i tvil om at vi skulle benytte ham. Men det er en stor oppgave å spille mot Manchester City som 18-åring. Han bestod imidlertid testen med glans.

- John har vist hva han er kapabel til, og vi er ikke i tvil om hva de andre unge spillerne er kapable til heller. Blir de bedt om å spille, er jeg sikker på at de vil gjøre sitt beste for oss. De vil ikke svikte hverken seg selv eller oss. Men vi må være forsiktige med dem, og velge med omhu når og hvem vi benytter. Det siste vi ønsker er å ødelegge det gode arbeidet vi har gjort de siste 18 månedene.