- Vi har muligheten til å handle om vi ønsker det

Transfervinduet i januar nærmer seg med stormskritt, og under formiddagens pressekonferanse på Melwood ville journalistene vite om Kenny Dalglish har tenkt å bruke sjekkheftet etter nyttår.

Dalglish bekreftet at Liverpool «har mulighet» til å kjøpe spillere i januar – men insisterte på at det langt fra var sikkert at de kom til å benytte seg av den muligheten. Dalglish fikk også direkte spørsmål om det kunne være aktuelt å hente Fernando Torres tilbake fra Chelsea.

- Vi spekulerer ikke omkring noen spillere, verken våre egne eller andre klubbers spillere, lød det kontante svaret fra Liverpool-manageren.

- Det spiller ingen rolle hva vi sier. Avisene vil spekulere uansett. Men vi akter ikke å sitte her å svare på spørsmål om ethvert rykte i avisene, fortsatte han.

- Vi vil gjøre våre forretninger på den måten vi har blitt opplært til å gjøre våre forretninger, og det er i det stille bak lukkede dører. Vi har muligheten til å kjøpe spillere om vi ønsker det, men vi har også muligheten til å la det være.