- Vi har underprestert

Charlie Adam mener at Liverpool har underprestert så langt denne sesongen, men føler seg trygg på at de røde ikke er langt unna å oppnå noe spesielt.

Før helgens kamp mot Manchester City ligger Liverpool hele 12 poeng bak serielederen, og fire poeng bak en topp fire-plassering. Fem strake borteseire har blitt underminert av poengdelinger mot den nyopprykkede duoen Norwich og Swansea på hjemmebane.

- Tabellen lyver ikke. Du kan ikke si «hva om» og «kanskje». Disse kampene er avgjort. Til tider har vi underprestert. Vi har hatt en kamp eller to der vi har prestert under pari. Etter disse kampene har Kenny sagt ting jeg skal holde innenfor husets fire vegger. Det er måten vi gjør det på, sier Adam til Liverpool Daily Post.

- Manageren, Clarkey eller Kevin Keen lar oss få høre det dersom vi har spilt under pari, legger han til.

- Vi spillere vet når vi ikke har gjort nok. Vi vet dette både som gruppe og individuelt.

- Det fine er at fansen støtter oss. Selv når vi ikke har spilt så bra som vi burde, har de oppmuntret oss. Støtten fra tribunene er fantastisk, og det hjelper spillerne.

- Til tider har pasningsspillet vært bra, og jeg føler virkelig at vi har gode tider foran oss dersom vi fortsetter å jobbe hardt. Vi må bare fokusere på neste kamp. Da vil vi greie oss fint.