- Vi har vist ansvar i begge klubber

John W Henry påpeker at Fenway Sports Group har brukt mye penger i både Liverpool FC og Boston Red Sox. Eksistensen av den ene klubben går ikke ut over den andre. Var ikke overbevist om at Dalglish skulle tilbake som manager.

Fenway Sports Group eier både Liverpool FC og baseballaget Boston Red Sox. Liverpool har kjøpt spillere for over £100M siden januar, mens Boston Red Sox har brukt £191M i lønn på spillerne Carl Crawford og Adrian Gonzalez før sesongen som likevel endte svakt. Om Liverpool har fått valuta for pengene eller overbetalt for spillere, antyder Henry at FSG følte at de måtte vise begge lags supportere at de var forberedt på å bruke mye penger.
- Det kom mye kritikk i Boston om at vi ikke kom til å bruke penger på Red Sox etter at vi foretok LFC-transaksjonen. Vi brukte cirka $300M utenfor sesongen i Boston, og det ble fryktet at vi ikke ville bruke penger i Liverpool, sier John W Henry til The Guardian.

- Det er meget overraskende, ironisk, å bli beskyldt for overforbruk. Vanligvis har eiere blitt beskyldt for det motsatte. Forhåpentligvis kan begge lags supportere se hva vi tydelig kan se – det er ingenting å frykte fra eksistensen av den andre klubben og at Fenway Sports Group er mye sterkere finansielt på grunn av Boston og Liverpool.

Baseballspilleren Crawford får $140M i lønn over syv år, men har hatt en skuffende sesong. John W Henry mener spilleren bare hadde et dårlig år.
- Å velge spillere i en hvilken som helst sport er ikke den perfekte vitenskap. Vi har selvsagt vært skyldig i å overbetale for noen spillere. Det kan bli bundet opp i den analytiske tilnærmelsen som ikke har fungert bra nok.

Kenny Dalglish ble hentet inn i januar da Liverpool slet sportslig. Jon W Henry innrømmer at han hadde håpet at det ville ha fungert med Roy Hodgson.
- Kenny er selvsagt karismatisk og elsket av fansen. Jeg var ikke overbevist da vi kom at Kenny burde tilbake som manager. Jeg ønsket at det skulle fungere med den manageren vi arvet. Men fansen visste mer enn det jeg gjorde. Det tok litt tid før jeg fikk farten opp. Da var Ian Ayre (som Fenway Sports Group ansatte som Liverpools daglige leder) en katalysator.

- Damien (Comolli) var en gamble. Kenny var en gamble. Men de var begge kalkulerte gamblinger. De begge har fordel av å være lidenskapelig opptatt av sitt arbeid og begge er veldig flinke. Vi følte at vi ikke hadde mye tid til å vente, og vi håpet å snu ting fort rundt.