- Vi kan fortsatt kvalifisere oss for Europa

Kenny Dalglish og Liverpool får hurtig muligheten til å slå tilbake etter skuffelsen i Europa League. Sunderland på søndag er starten på en innspurt i ligaen.

- Det å vinne Europa League var en mulighet for oss til å få spille i Europa også neste sesong, slår Dalglish fast overfor Liverpool Echo.

– Det er fortsatt mulig å kvalifisere seg gjennom Premier League, slik at vi må bare prøve å få så mange seire som mulig. Vi må gi det vi kan.

- Jeg vet ikke hvorvidt det vil hjelpe oss at vi nå er ute av Europa. Vi må nå bare glemme torsdag kveld og reise til Sunderland for å få et så godt resultat som mulig.

- Det er veldig vanskelig å tippe hvor mange poeng vi vil behøve. Den neste kampen er alltid den viktigste, og vi vil prøve å få så mange poeng fra den som mulig.

- Jeg bare håper at det ikke er noen badeballer denne gangen, fleiper Dalglish etter at Liverpool forrige sesong tapte som følge av et skudd som utmanøvrerte Pepe Reina. – Jeg var der forrige sesong. Jeg vet hva som skjedde og jeg hva avgjørelsen skulle ha vært.

- De tapte den siste kampen mot Tottenham, men de vil bli like vanskelige å slå på sin egen bane som de var det hos oss, fortsetter manageren om søndagens motstander Sunderland.

- Steve Bruce har gjort en fantastisk jobb. Han gikk med på å selge Darren Bent, deres toppscorer, og som ikke nødvendigvis var det han ønsket. Det var en virkelig gest fra ham da det brakte penger inn i klubben, men samtidig har deres formann gjort en god jobb og støttet Steve.

- Det vil bli vanskelig, men forhåpentligvis vil det bli vanskelig for dem også.

- Vi får se hvordan Andy ser ut og vi vil gjøre vårt beste for å holde ham i gang på veien tilbake, forklarer King Kenny om utsiktene til at Liverpools supportere endelig vil få se radarparet Carroll og Suarez sammen på topp.

- Vi vil gjøre hva som er best for oss. Kanskje var det ikke det lureste å la ham få spille 90 minutter mot Braga, men han gjorde mye i den kampen som var oppløftende. Han har fortsatt et stykke igjen før han er i toppform.

- Andy har noen glimrende kvaliteter og vi må lære hvordan vi skal få utnyttet det best mulig. Andy på sin side må lære hvordan han skal få utnyttet de kvalitetene som vi har i laget for øvrig.