- Vi kan ikke akseptere tap

- Uansett hvor stor innsatsen og oppofrelsen var i går, så har ikke denne fotballklubben for vane å tape fotballkamper. Selv med 10 mann borte mot Manchester United, der vi tapte kampen på et forjævlig straffespark, så kan vi ikke akseptere det, og vi vil ikke akseptere det.

Midlertidig manager Kenny Dalglish er klar i sin tale til Liverpool Echo etter at hans mannskap røk ut av FA-cupen på Old Trafford i går.

- Det kommer ikke til å skje at vi ikke gjør alt som står i vår makt for å oppnå gode resultater, fortsetter King Kenny til Echo.

- Spillerne ønsker å gå ut på banen og vinne kamper, for folk i denne fotballklubben fortjener det. Det er bare en måte vi kan gjøre det på, og det er ved å jobbe hardt og levere varene ute på banen, sier en offensiv manager.

- Vi fikk fansen til å synge i går, og fikk dem til å være stolte av oss. Det er hva vi ønsker å fortsette med.

- Vi har ikke spilt bra denne sesongen, men hukommelsen spiller også mange et puss. Folk tenker tilbake til triumfene på 70- og 80-tallet, og husker hvor fantastisk det var. Men det var av og til elendige kamper på den tiden også.

- Vi ønsker å gi supporterne gode minner nå også. Minnene er det store med Istanbul, er det ikke? Den generasjonen supportere som opplevde Istanbul hadde aldri vært med på å vinne Europacupen før. Vi ønsker å gi dagens generasjon supportere sine egne historier å fortelle, om fantastisk fotball.