- Vi kan komme til Europa

Raul Meireles sier at spillerne tror Liverpool kan vinne de fem kampene som gjenstår, og at det kan være nok til å kvalifisere seg til Europa League. – Alle elsker Kenny Dalglish, sier portugiseren.

- Det er en fornøyelse å spille for Kenny. Han er en fantastisk manager og alle elsker ham, sier Raul Meireles til liverpoolfc.tv. – Han oppmuntrer oss til å spille god fotball og har gitt oss troen på at hver gang vi går ut på banen kan vi vinne.

- Vi har fortsatt tro på at vi kan vinne hver kamp fra nå av og ut sesongen, og kvalifisere oss for Europa League. Vi vet at det vil avhenge av resultatene til andre lag, men vi må bare sørge for å vinne hver kamp. Hvis vi gjør vår jobb da tror jeg vi har en god sjanse til å kvalifisere oss.

- Det var en crazy kamp mot Arsenal og jeg har aldri vært involvert i noe lignende før. Da Dirk scoret og sluttsignalet gikk var det en fantastisk følelse siden vi fortjente å få noe fra den kampen.

- Det var stort å kunne feire med våre fans og det var så viktig at vi ikke tapte. Vi kan ta med oss mye selvtillit fra måten vi spilte på.

- Det var min første kamp for Liverpool og det var en vanskelig kamp, sier Raul om 0-0 borte mot Birmingham i september. – I Premier League er det ingen lette kamper, men vi må arbeide hardt og sørge for å sikre oss tre poeng. Vi har nå to hjemmekamper og vi må ha maksimum med poeng fra disse to kampene.