- Vi kjøper ikke spillere over en viss alder

Liverpool-eier John W. Henry har vært veldig aktiv på Twitter nå i kveld, og har besvart en rekke spørsmål fra fans etter at han først gikk ut og fastslo at Liverpool ikke kommer til å kjøpe spillere over en viss alder.

-Spekulasjoner om spillere burde ikke inkludere de som har nådd enviss alder. Vi kommer ikke til å oppnå suksess ved kun å fyllekortsiktige behov, skrev Henry i den første meldingen.

-Jeg er veldig glad og veldig beæret over å være en del av altdette. Jeg vet det er vanskelig når man ikke ser hva som foregår ikulissene, fortsatte han.

- Vi var veldig konkurransedyktige iandre halvdel av siste sesong. Mange er veldig ivrige etter å se LFCgå til topps. Tålmodighet er en nødvendig dyd i vårt tilfelle.

-Alt innen sport er overpriset for tiden. Spesielt gjelder det prisenfor å vinne. Men du tar dine valg basert på en plan.

- Vihar allerede en god del rutine i klubben. Det bør være en godbalanse.

- Noen ting skjer tidlig, noen ting skjer sent. Detviktigste er at ting skjer. Noen ganger er ting du unngår ogsåviktig, skrev Henry med henblikk på sommerenstransfervindu.

Meldingeneførte til stor respons og en rekke spørsmål fra Liverpool-fansover hele verden.

- Dette utelukker Xabi Alonso, gjør detikke, var den umiddelbare responsen fra en supporter.

- Ikkeselg Meireles og erstatt ham med Charlie Adam, meldte en annen.

-Jeg har stor respekt for John W. Henry som tar tak i den økendeonline-frustrasjonen til Liverpool-fans. Spekulasjoner er fæltvirus, meldte en tredje supporter.

En rekke supportere takketHenry for sin åpenhet, og for at han tok i bruk moderne teknologifor å kommunisere med fansen.

- Jeg elsker det faktum at JohnW. Henry svarer på noen av spørsmålene. Klasse, skrev ensupporter.

- Noen få tweets til Liverpool-fans fra John WHenry, og utålmodigheten og spenningen rundt transfervinduet erredusert. Jeg føler meg mer avslappet med en gang, skrev enannen.

- Hvor mange supportere får direkte svar på spørsmålfra eieren av klubben de holder med. John W Henry tar seg tid til åsvare på spørsmål fra supporterne, slo en annen imponert fanfast.

- Endelig en eier som kommuniserer med supporterne. Bravofor at du svarer på spørsmålene.

- Godt å se John W. Henrysvare på spørsmål. Hvilken forskjell ett år gjør. Takk til Johnog resten av FSG.