- Vi må gjøre som mot Chelsea

Stewart Downing mener at Liverpool må kopiere bragden fra Stamford Bridge forrige helg, dersom man skal klare å få has på ubeseirede Manchester City på Anfield i morgen ettermiddag.

- Vi må prestere helt på topp. Manchester City er et topplag, med mange, mange store spillere. Ikke bare i startelleveren, men på benken også. Vi må være på hugget fra start av. Dersom ikke, vil de straffe oss. Det har de demonstrert mot de andre topplagene denne sesongen. Men vi har tro på egne evner, sier Downing til Liverpoolfc.tv.

- Vi må se frem til kampen og si til oss selv at det ikke er noen grunn til at vi ikke skal bli det første laget som slår dem i ligaen. Det er et mål i seg selv for oss. De kommer fra et tap i Napoli, så de vil også være giret på å reise kjerringa. Vi er stinne av selvtillit etter vårt resultat mot Chelsea, så det ligger an til å bli litt av en kamp. Vi har fordelen av hjemmebane, så jeg tror vi kan få et godt resultat, fortsetter vingen.

Liverpool er selv ubeseiret på ni kamper, og Downing poengterer at selvtilliten i garderoben er høy for øyeblikket.

- Det skorter ikke på selvtillit. Spesielt etter måten vi vant kampen mot Chelsea på, under vanskelige omstendigheter der vi ble satt under press i annen omgang stjal vi poengene helt på tampen av kampen. Treningene har vært veldig intense denne uken, og vi ser virkelig frem til kampen nå.

- På innsiden av klubben lever vi i den tro at vi har et veldig godt lag. Vi har fått noen gode resultater nærmest i det stille. Borteseieren over Chelsea på søndag avslørte litt hva dette laget er i stand til. Det er ikke ofte Chelsea taper på Stamford Bridge. Vi har gjort vår jobb uten å rope høyt om det, og det er beste måten å gjøre det på.