- Vi må ha mer tro på det vi gjør

Roy Hodgson forklarer at spillerne må ha mer tro på seg selv og bygge opp viljestyrken dersom Liverpool skal oppnå bedre resultater.

Liverpool står med bare to seirer borte i Premier League det seneste året, og kun én av disse har kommet denne sesongen, mot Bolton i oktober. Hjemme mot Bolton var Anfield-klubben i trøbbel. Etter å ha ligget under 0-1, klarte man imidlertidå snu til 2-1. Siden starten av forrige sesong har Liverpool sluppet inn mål først i 18 ligakamper, men bare kommet tilbake til seier ved to anledninger, mot Bolton to ganger.
- Det viser at vi må bygge opp vår viljestyrke, bygge opp troen på oss selv og på det vi gjør. Vi må ha mer tro på spillet vårt. Jeg synes det var veldig synlig på lørdag.

- Vi spilte mot et veldig farlig lag i Bolton. Du må være veldig modig for å gå til verks slik vi gjorde og ta sjansen på at du kan bli tatt på kontringer. Å gjøre det og ikke bli straffet viser stor viljestyrke, tro og overbevisning.

- Det er bra at vi kom tilbake. Vi har ikke gjort det så ofte. Jeg er sikker på at vi skal være kapable til å gjøre det oftere.

- Fotball er teknisk og taktisk, er det ikke? Men det er også en tredje dimensjon: flere og flere lag i denne serien får denne tredje dimensjonen – ånd, glød og vilje.

- De viste hvor hjertet er og at de synes laget er kapabelt. Forhåpentligvis med noen få tilvekster og litt hjelp på veien kan vi igjen bli et topplag fordi vår forestilling på lørdag var en opptreden av et topplag. Det høres kanskje brautende ut, men det er ikke ment slik.