- Vi må hjelpe hverandre

Kenny Dalglish ber The Kop om hjelp, og at man sammen kan hjelpe hverandre fram til hans første hjemmeseier mot Fulham i comebacket som manager.

Spillet har blitt bedre, resultatene likeså, men under Kenny Dalglish vil det være viktig at man finner formen spesielt hjemme på Anfield. Det ble 2-2 i hans comeback foran The Kop mot Everton, men i de tre neste oppgjørene på eget gress møter de røde Fulham i kveld, så Stoke og Wigan. Bare full pott vil i realiteten være bra nok i disse kampene. Nå oppfordrer Dalglish til fortsatt hjelp fra fansen.

- Vi er veldig stolt og privilegerte med hva som har skjedd på Anfield, og vi ønsker fortsatt å være en del av den historien og den tradisjonen i fremtiden, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Vi ønsker å fortsette med samme prinsippene og den samme filosofien som har tilhørt denne fotballklubben, enten det er atmosfæren på stadion eller hva vi gjør ute på banen.

- Vi ønsker å hjelpe de som følger oss, og noen ganger må de hjelpe oss. Vi står side om side og forhåpentligvis kan det bringe klubben framover. De er like viktige for klubben som spillerne er det, da vi alle kan hjelpe klubben fremover og oppover.

- Anfield er en fantastisk plass å spille fotball på, og vi bør se fram til det og ikke være redd for det.