- Vi må prestere mye bedre på bortebane

Lucas mener spillerne viste mot Bolton at de er fokusert på å snu ting for klubben. De røde må være på sitt beste borte mot Blackburn.

Liverpool skuffet enormt mot Wolverhampton, men slo tilbake med en god kamp mot Bolton.
- Vi visste før vi møtte Bolton at vi befant oss i en vanskelig situasjon, uttaler Lucas til Liverpool Echo.

- Vi skyldte fansen en forestilling etter det som skjedde mot Wolves. Vi spilte god fotball og holdt bedre på ballen. Det var helt annerledes enn Wolves-kampen. Vi spilte mye mer slik Liverpool bør spille.

- Vi scoret ikke vinnermålet før veldig sent, men uavgjort ville ha vært urettferdig. Alle spillerne viste karakter, lyst og oppofrelse ved å komme tilbake etter å ha ligget under. Alle kunne se at spillerne er meget fokusert på å forbedre ting for denne klubben.

- En slik forestilling gir oss selvtillit og tro på at vi kan holde det gående og fortsette å kjempe. 2010 var ikke et godt år for Liverpool, men vi håper 2011 blir mye bedre. Nå må vi holde det gående ettersom én seier ikke er nok.

I kveld møter Liverpool Blackburn, før Manchester United venter i FA-cupen. Neste onsdag står Blackpool for tur i ligaen. Alle tre kampene spilles på bortebane. Hodgsons mannskap har bare sanket fem av 27 mulige poeng på fremmed gress. Bare Wolevs har vært svakere på sine reiser. Liverpools seks bortemål er færrest av alle lag i de fire øverste divisjonene
- Vi snakker mye om vår bortestatistikk. Vi vet vi må prestere mye bedre. Det er en viktig kamp for oss i Blackburn. Vi beseiret dem på Anfield, men det var en vanskelig kamp. Vi må være på vårt beste.

- Vi har mange kamper i januar, så dette er en meget avgjørende måned for oss. Tre poeng vil gjøre godt før storkampen mot Manchester United. Hvis vi kan skape et momentum og gjøre det bra denne måneden, så vil det begynne å se bedre ut.

- Når resultatene ikke er gode, er det normalt at presset vil bli større både på spillere og manager. Det eneste måten å lette presset på er å innta en bedre possijon. Vi er alle fokusert på å gjøre det manageren ber oss om. Vi alle ønsker å forbedre statistikken.

- Mot Bolton var det lett å se gløden og viljen. Vi er med på dette sammen og vi må fortsette å kjempe som det.

Blackburn står med like mange poeng som Liverpool før kveldens møte.