- Vi må se framover

Conor Coady ser nå fram til neste kamp mot Sunderland i reserveligaen, etter stortap i NextGen Series. – Vi har fått noe å strekke oss etter, sier målscorer Michael NGoo. Sterke lag videre i NextGen.

Liverpool U19, som i praksis er klubbens reservelag, tapte 0-3 hjemme og i går 1-5 borte mot Sporting. De grønnstripete fra Lisboa ble suveren vinner i gruppe 2 i NextGen Series, foran Liverpool som også er klare for en kvartfinale som vil bestå av meritterte klubber.

- Vi visste at vi møtte et godt lag i Sporting, men samtidig hadde ikke vi noen god dag, forklarte Conor Coady til LFC TV etter smellen i Portugal. Scouseren deler kapteinsvervet sammen med Andre Wisdom denne sesongen, avhenger om man spiller i NextGen Series eller reserveligaen.

- Vi hadde en spilleplan får vi løp utpå banen og jeg synes vi greide å følge den rimelig bra før pause, og med 1-2 etter første omgang var vi fortsatt med i kampen. Etter pause var vi under pari og slapp inn billige mål.

- Det er likevel ingen grunn til å gi opp. Det vil bli en tung tur tilbake til Merseyside, men så ser vi fram til tirsdagens kamp i ligaen mot Sunderland.

Michael NGoo scoret det som til slutt skulle vise seg å bli noe av et trøstemål, men var totalt sett kanskje Liverpools beste spiller mot Sporting.

- Vi er skuffet over det vi presterte. Vi kjempet oss tilbake i kampen og moralen var god etter at vi hadde redusert mot slutten av 1.omgang. Jeg synes imidlertid vi ble redde etter at de scoret et glimrende mål og gikk opp til 3-1. Da ble vi liggende for lavt og gjorde enkle feil.

- Sporting er nok det beste laget jeg noen gang har møtt, og vi vet nå hva vi må strekke oss etter.

Det er bare gruppen til Liverpool som er ferdigspilt i NextGen Series. Pr. i dag ligger disse lagene an til å følge de røde og Sporting til kvartfinalen: Barcelona, Marseille, Ajax, Aston Villa, Tottenham og Inter.