- Vi må tenke på oss selv

Kenny Dalglish gir inntrykk av at han ser på møtet med Man U som en vanlig ligakamp, og intet prestisjeoppgjør med ham og Alex Ferguson. Dalglish om Steven Gerrard og Luis Suarez.

 - Det er en viktig kamp, vi må være på vårt beste for å vinne. Kenny Dalglish trakk lett på skuldrene da pressen i dag prøvde å bygge opp stemningen foran gigantoppgjøret på Anfield til lørdag.

- For å slå dem må du spille godt, bedre enn dem på den aktuelle dagen. Kanskje må du også ha litt flaks.

- Det er en mulighet til å kutte inn på forspranget som de har, svarte Kenny videre på hva denne kampen betyr. – Det blir en vanskelig kamp, men vi må konsentrere oss om hva vi skal gjøre.  Vi vant sist mot Everton, men vi går ikke rundt og tenker på det. Det å vinne kamper gir imidlertid selvtillit.

- Dette er ikke en konkurranse mellom meg og Fergie (Alex Ferguson). Hva det dreier seg er om hvordan vi opptrer ute på banen. Hvis du spør meg om hva statistikken er oss to i mellom så har jeg ikke peiling på det.

- De har gjort det fantastisk bra. De ligger på topp i Premier League og en kan ikke argumentere mot det. Vi ønsker selv å være der og vil gjøre det vi kan for å komme dit.

- Kanskje får de Vidic tilbake, han spilte landskamp i midtuka, men hva våre spillere gjør vil likevel være det viktigste, svarte manageren på om forsvarsspillet til Man U var noe man kunne utnytte. – Vi må ha troen, og får vi sjanser må vi ta dem. Skal vi få noe ut av denne kampen må vi selv gjøre oss fortjente til det.

Dalglish ble også spurt om en inntreden for Steven Gerrard ville bety forandring i måten laget kom  til å spille på.
- Det tror jeg ikke. Vår filosofi vil ikke forandre seg, selv om det alltid vil være forandringer hvis du bytter ut spillere. Steven har kommet inn som innbytter i et par kamper i det siste og jeg synes ikke det har utgjort noen forskjell i forhold til hvordan vil har opptrådd.

En annen journalist antydet at Luis Suarez sløste vel mye med sjansene.
- Er det noen spiller som noen gang har scoret på alle sjansene sine? Meg bekjent finnes det ikke en slik spiller. Luis har vært fantastisk helt siden han kom hit, og noe av styrken hans har vært hvordan han har reagert etter at han har misbrukt en sjanse. Han har vært helt glimrende og vi er heldig som har han her i klubben.