- Vi må vise bedre

Kenny Dalglish gjør det klart at han forventer en forbedring fra sine spillere i forhold til tapet mot Hull, til kveldens kamp i Tyrkia. Det vil ikke bli så mange bytter som i tidligere kamper.

- Dette er en viktig kamp for alle. Det er viktig at spillerne fortsetter å arbeide med det de har gjort på trening, sier Liverpools manager til liverpoolfc.tv.

- Det kommer til å bli varmt å spille her, men det dreier seg om å komme i form. Vi må også spille bedre enn vi gjorde i helgen.

- Vi er fornøyd med det fysiske nivået og den innsatsen som spillerne har lagt i treningene.

- Vi var ikke fornøyd med hva som skjedde på lørdag, men pre-season dreier seg om å få spillere i fysisk form og luke vekk de feilene du ikke ønsker å gjøre når sesongen har startet for alvor. Hvis det er slik at vi greier å bli kvitt dem i løpet av de neste par kampene er det greit, vi kan leve med det.

- Dette er forberedelser til sesongen. Det handler om fysikk, det handler om fremgang og det handler om at spillerne blir gitt en fair sjanse. Jeg synes alle spillerne har fått en fair sjanse.

- De ungdommene vi har her behøver ikke å bevise noe for oss, fortsetter Dalglish. – Vi vet hva de står for og hva de er i stand til å gjøre. For dem dreier det seg om å komme i form og være klar for sesongen.

- Jeg tror ikke det er noen som har kommet inn i troppen av spillere som var med til Asia og til Hull, og vi kommer ikke til å gjøre så mange bytter som vi gjorde i de tre kampene. Det vil ikke bli noen overraskelser, det vil bare være noen gode spillere utpå der som behøver spilletid.

- Vi har en ny kamp mot Norge på mandag, slik at de fleste av de som ikke spiller her vil spille da.

Det var håpet at spillere som Pepe Reina, Glen Johnson og Martin Skrtel skulle være tilbake i troppen til denne kampen, men det har vært lite opplysninger om hvem som er med til Istanbul. Raul Meireles var heller ikke med til Hull. Hvorvidt Kenny Dalglish har “glemt” noen av disse skal foreløpig være usagt. Steven Gerrard, Lucas, Luis Suarez og Fabio Aurelio var ikke ventet å bli klar til denne kampen.