- Vi ønsker ikke å lure supporterne

Kenny Dalglish er fortsatt forbannet over at kvartfinalen i ligacupen mot Chelsea skal spilles bare to dager etter ligakampen mot Manchester City, og har advart supporterne om at det kan bli aktuelt å stille med et reservepreget mannskap på Stamford Bridge.

- Grunnen til at jeg nevnte supporterne, er at de er viktigere enn noen andre. Vi ønsket ikke å forlede dem til å bruke penger på billetter og reise langt bare for å se et juniorlag spille. Vi ønsker å ta tiden til hjelp for å finne ut hva vi skal gjøre. Vi får se hvilken posisjon vi er i når kampen skal spilles, uttalte Liverpool-manageren på sin pressekonferanse i dag.

- Vi ønsker ingen beskyldninger rettet mot oss i ettertid. Ingen skal kunne komme å beskylde oss for å mangle respekt for folkene som har støttet oss på fantastisk vis. Det var grunnen til at vi gikk ut med denne advarselen. Når vi vet hvilken type spillere vi vil ha tilgjengelig for ligacupkampen mot Chelsea, vil vi fortelle folk det. Men vi vil ikke at folk skal komme og si at de ikke ble advart.

- The Football League og Sky Sports var ikke akkurat behjelpelige. Slik er livet, til syvende og sist. Vi er det første laget som har blitt bedt om å spille søndag og tirsdag, men jeg tror ikke vi blir det siste. Jeg tror vi sa nok i vår pressemelding i forrige uke. Det er ikke så mye å tillegge. Men det er jo fint å se hvem som ønsker å hjelpe deg, og hvem som ikke ønsker å gjøre det.