- Vi står alle sammen

Foran den første hjemmekampen på fire uker takker Kenny Dalglish fansen for støtten, og understreker at det er viktig at alle i og rundt klubben drar i samme retning.

- Vi fikk utrolig støtte fra fansen i siste ligakamp mot Tottenham og vi takker dem for det, forteller Liverpools manager til liverpoolfc.tv.

- Det er lett å være supporter når vi spiller som vi gjorde mot Bolton, men ikke like lett når vi spiller som mot Tottenham. Men fansen var der for oss, og de var der i neste kamp mot Brighton. Det er lett å være kritisk etter en kamp som mot Tottenham, heller enn å være objektiv. Fansen forstår at spillerne prøver det de kan, og som klubb vil vi være mye sterkere hvis vi alle kan stå sammen.

- Hvis vi gjør noe galt vil vi prøve å rette på det. Vi var såret etter tapet på White Hart Lane, noe vi burde være, men vi gjør ingen stor sak av det. Like lite som at vi slår oss på brystet etter en kamp som mot Bolton.

- Vi har unge spillere som har kommet til klubben, og jeg vil påstå at ingen kan si noe annet enn at det har gitt en helhjertet innsats hele tiden. De vil imidlertid gjøre feil og da er det viktig at de får støtte fra de på tribunen. Vi har et glimrende forhold til våre supportere og vi ønsker ikke at noen skal kunne greie å ødelegge det. Vi vil ikke at noe skal komme mellom oss.

- Jeg tror fansen stoler på oss. De vet at spillerne vil prøve det de kan ute på banen. De behøver ikke være redde for at vi vil gjøre vårt ytterste, og hvis fansen er der for oss vil alt bli litt lettere. Vi behøver dem på vår side.