- Vi vil alltid tiltrekke oss toppspillere

Pepe Reina mener Liverpool alltid vil tiltrekke seg toppspillere. Keeperen ser frem til å se den nye spissduoen Luis Suarez og Andy Carroll i aksjon. Supporterne må respektere at Torres forlot Liverpool.

Liverpool hentet Andy Carroll og Luis Suarez for henholdsvis £35M og £22,8M på overgangsvinduets siste dag. Pepe Reina mener at det er bevis på at Liverpool er en attraktiv klubb for toppspillere.
- Liverpool vil alltid tiltrekke seg gode spillere fordi det er en historisk klubb. Det er en av de “fire store” i England, uttaler Pepe Reina til Liverpool Daily Post.

- Folk vil alltid ønske å komme hit, det er klart.

Luis Suarez fikk en drømmedebut med scoring mot Stoke.
- Jeg håper på flere mål av den typen Luis scoret i løpet av de 30 minuttene han spilte på onsdag. Vi må ønske ham velkommen, og Carroll også.

- Det var viktig å beholde det momentumet. Vi visste at kampene var vinnbare. I Premier League kan du ikke si det så ofte. Vi hadde respekt for de tre lagene vi møtte, men vi vant mot dem alle. Vi er langt bedre nå.

Pepe Reina mener supporterne må respektere at Fernando Torres har forlatt klubben.
-  Fernando var stor for oss i tre og en halv sesong. Vi ønsker ham alt det beste. Jeg synes han gjorde alt for denne klubben.

- Han dro kanskje ikke på riktig tidspunkt, men det var en mulighet for ham. Han gikk for £50M, noe som var det dobbelte av det det han kostet. Slik er fotball, og det (at spillere skifter klubb) skjer sesong etter sesong

Torres nettet 65 mål på 102 ligakamper for Liverpool.
- Han bestemte seg for å reise fordi han syntes det var en mulighet til å vokse som spiller. Vi må respektere det. Noen sier at han har vært respektløs mot Liverpool, men alt det Fernando ga Liverpool var stort.

- Han vokste opp som en Liverpool-spiller, og Liverpool har også vokst ettersom han har vært en spiller på laget. Til syvende og sist er det daglige forretninger, spillere kommer og går. Det er klubben og supporterne som er de viktigste for klubben.