- Vi vil hurtig til topps

Kenny Dalglish sier at man vil gjøre det man kan, så hurtig man kan, for å bringe de røde tilbake til toppen. Benkplass ventes for Andy Carroll. Alberto Aquilani tilbake for Juventus.

Større ambisjoner
Liverpool og Kenny Dalglish står foran en stor kamp mot Manchester United på søndag. Det gjelder mye prestisje, men en seier vil også forsterke håpet om at det er mulig å klatre ytterligere oppover tabellen fra dagens 6. plass. Manageren er samtidig klar på at årets utgave av Liverpool ikke er forenlig med de mål som skal stakes ut i fremtiden.

- Vi vet hvor vi ønsker å være som klubb og vi ønsker ikke å være en klubb som ender som nummer seks, syv eller åtte i ligaen, forteller Dalglish til The Times.

- Det er mye arbeid som må gjøre for at vi skal komme dit vi ønsker. Mye arbeid vil bli gjort på treningsfeltet og på transfermarkedet, så hurtig som overhodet mulig.

Tony Barret i The Times tror at Andy Carroll vil starte på benken mot Man U på søndag.


Aquilani tilbake
Alberto Aquilani er tilbake i troppen til Juventus foran lørdagens store kamp mot lederlaget Milan. En lårskade har holdt Liverpools utlånte midtbanespiller på sidelinjen den siste uka.