- Vi viste mental styrke

Fabio Aurelio mener Liverpool viste mental styrke med opphentingen mot Bolton. Seieren gir selvtillit. Aurelio sier, akkurat som Cole, at spillerne støtter Hodgson.

Liverpool lå under 0-1 mot Bolton til pause, men snudde til 2-1-seier takket være Joe Coles overtidsmål. Fabio Aurelio vet at Liverpool må bygge videre på seieren i morgendagens kamp mot Blackburn.
- Det var en veldig tilfredsstillende seier, spesielt hvordan vi greide det, uttaler Aurelio til Liverpool Echo.

- Selv da vi lå under, visste vi at vi kunne snu det i andre omgang.

- Det var stort press på oss ettersom vi virkelig trengte et resultat. Når du spiller for et stort lag, så er presset alltid der. Vi er de første til å legge press på oss selv når vi ikke gjør det så bra som vi kan.

- Viljestyrken vi viste for å komme tilbake var god. Vi avgjorde sent, men vi spilte bedre fotball og skapte sjanser. Seieren var fortjent.

- Forestillingen var veldig god. Dere kunne se en forbedring. Seieren gir oss selvtillit inn mot de neste kampene.

- Vi har begynt bra i det nye året. Forhåpentligvis kan vi fortsette som dette. Hvis vi vinner de to kampene vi har til gode, kan vi ligge på sjette, og da ser det bedre ut.

Mot Bolton spilte Aurelio sin første ligakamp fra start denne sesongen, og 31-åringen håper å beholde venstrebackplassen mot Blackburn. På Internett foregår det en underskriftskampanje for å få Roy Hodgson sparket. Så langt har 18000 skrevet seg på. Joe Cole var nylig ute og ga sin støtte til Roy Hodgson. Nå gjør Fabio Aurelio det samme.
- Vi stiller oss alle bak manageren. Vi må prøve å komme ut av denne situasjonen sammen. Vi vet at treneren er den første personen til å få press på seg. Han forsøker å få laget til å spille, men det er spillerne som må gå ut på banen og gjøre det.

- Det er vanskelig å si hvorfor det har gått opp og ned denne sesongen. Men vi jobber hardt sammen for å forsøke å forandre på ting.

- Forhåpentligvis blir det ikke flere tilbakeslag og seieren mot Bolton vil være starten på en rekke med gode resultater.

- Vi må spille på samme nivå som vi spilte på lørdag i hver kamp og forsøke å forbedre oss ytterligere.