- Viktig periode for LFC

Pepe Reina vet Liverpool går inn i en viktig periode av ligasesongen. Keeperen håper at laget kan plukke tre poeng så ofte som mulig i desember og januar, spesielt på hjemmebane.

Liverpool må sanke jevnt og trutt med poeng for å være med i kampen om en Champions League-plass.
- Vi vet av erfaring hvor viktig desember og januar kan være når det gjelder tittelkampen og plasseringen i ligaen, sier Pepe Reina til LFC Magazine.

Liverpool møter Fulham borte (5/12), QPR hjemme (10/12), Aston Villa borte (18/12), Wigan borte (21/12), Blackburn hjemme (26/12) og Newcastle hjemme (30/12) i neste måned.
- Vi må kjempe mer enn noen gang nå. Jeg mener ikke å være respektløs overfor lagene vi møter i denne perioden, men når dere ser på terminlisten, så synes jeg alle kampene er vinnbare. Det er klart at alle lagene i denne ligaen er vanskelige å beseire, men nå må vi sørge for at vi ikke begår feil på hjemmebane og tar maksimalt med poeng så ofte vi kan.

Stabilitet er en viktig faktor for å ha et sterkt vinnerlag.
- Vi er alle fornøyd. Jeg synes vi befinner oss i en etablert situasjon nå. Kenny var en av eiernes ansettelser. Kenny er Liverpool, Liverpool er Kenny.

- Han har vært den største noensinne, slik at supporterne er mer fornøyd. Jeg synes laget er på riktig vei, og det vises på måten vi spiller. Nå ønsker vi å holde det gående og bli bedre.

- Vi har funnet den rette balansen utenfor banen med besluttsomhet fra eierne for å fortsette fremgangen. Stabiliteten er der, så nå er det opp til oss å levere resultatene.