- Vil ikke at sesongen skal ende

Fulham, i likhet med Liverpool, er et av formlagene i Premier League. Før møtet med de røde på Craven Cottage i kveld sier keeper Mark Schwarzer at det er synd at 2010-11 snart er over.

Siden Kenny Dalglish ble manager i Liverpool den andre helgen i januar, har også Fulham og Mark Hughes gjort store fremskritt.

På 14 kamper har det blitt tre nederlag, på Anfield, Goodison Park og Old Trafford. Det har i tillegg blitt seks seiere og fem uavgjort. En skal også legge merke til at åtte av kampene er spilt på fremmed gress.

Hjemme på Craven Cottage er tallene fem seire og en uavgjort, da man spilte 0-0 mot Chelsea. De øvrige kampene på “hytta” mot Stoke, Newcastle, Blackburn, Blackpool og Bolton har gitt full pott og 12-2 i målforskjell. Det har brakt Fulham fra 14. til 10.plass på tabellen.

- Som lag har vi alltid vært over nedrykksstreken og vært rimelig komfortable, sier keeper og veteran Mark Schwarzer til Fulhams hjemmeside. – Det er klart at du ser over skulderen fra tid til annen og det var en periode hvor vi var to eller tre poeng over streken rundt nyttårstider.

- Det har vært en unik sesong med at nær sagt alle lag fra 5-6.plass og ned til nr. 20 har hatt minst en periode hvor de kunne omtales som en kandidat til nedrykk. Det er bare de to eller tre siste kampene hvor ting har blitt forandret for mange av lagene.

- Selv om vi hele tiden har spilt utmerket hjemme og plukket jevnlig med poeng, kan det påvirke hvordan en tenker hvis en bare er noen få poeng fra bunnsjiktet. Vi har imidlertid mange erfarne spillere hos Fulham. Jeg synes vi som spillergruppe har håndtert det meget bra og selvtilliten og troen har hele tiden vært der.

- Vi ønsker at sesongen kunne vart ennå en stund da vi nå er i ferd med å finne en virkelig bra form og også har vært sterke på bortebane.

- Vi har mange spillere som ønsker en plass på laget, noe som er veldig sunt. Vi har tre kamper igjen og jeg er sikker på at alle gjerne vil bidra med sitt. Vi møter først Liverpool, som er et lag i form og som vi vet vil bli en vanskelig motstander. Vi går likevel til kampen med selvtillit. Gjentatte ganger har vi vist på Craven Cottage at vi kan hevde oss mot hvem det skulle være og det hadde vært fint om vi kunne underskrevet det nok en gang.