- Villyan Bijev har signert

I følge solide kilder i USA har Villyan Bijev nå signert en femårsavtale med Liverpool. Amerikaneren som imponerte på prøvespill vil leies ut til Belgia.

Som vi nevnte i helgen, ble det rapportert at Liverpool hadde sikret seg den 18 år gamle amerikanske angriperen Villyan Bijev. Mer og mer tyder på at dette er tilfelle, og nå rapporterer også MLSsoccer, USA sitt offisielle nettsted for fotball, at spilleren fra California Odyssey er klar.

Bijev, som også har bulgarsk pass, vil ikke kunne få arbeidstillatelse i England før neste juli. Derfor lånes han umiddelbart ut til Racing Genk for spill i Jupiler League.

Han skal ha imponert stort på prøvespill, og scoret blant annet tre mål da U18 kjørte over Stevenage tidligere i sommer. Han er neppe tiltenkt en rolle for førstelaget til de belgiske mesterne med det aller første, og sikter seg inn på å spille for U21-laget som møter Anderlecht 19. august.

- Alle viser seg frem via andrelaget. Liverpool vil være veldig overrasket dersom han ikke er involvert med førstelaget mot slutten av sesongen, sier Steve Kelly, spillerens agent.