- Viste hva Carling Cup betyr

Jay Spearing mente at laguttaket til manager Kenny Dalglish viste at Liverpool satser på årets Carling Cup. Berømmer Luis Suarez og tror Andy Carroll vil få styrket selvtillit. Trekning på lørdag.

 - Vi sa at Carling Cup var viktig for oss denne sesongen og det viste vi mot Exeter med det laget som vi hadde, forklarer Jay Spearing til Liverpool Echo. Scouseren hadde selv solide 90 minutter på de rødes sentrale midtbane.

- Dette dreier seg om troppen og vi gjorde alle vår skjerv. De startet bra og satte oss under litt press de første 15 til 20 minuttene, men etter hvert som vi begynte å få til pasningsspillet synes jeg vi skapte mye trøbbel for dem.

- Da vi gikk opp til 3-0 tok vi foten litt vekk fra pedalen og de fikk et straffespark. Jeg synes likevel vi gjorde jobben og er fornøyd med å avansere til neste runde.

- Jeg er glad for å ha fått 90 minutter og viste forhåpentligvis manageren at jeg er klar hvis han skulle behøve meg igjen.

- Hvordan Luis løper er nesten ikke til å tro, reflekterer Jay når han blir spurt om kampens store spiller, Luis Suarez. – Du vet hva du får fra ham i hver eneste kamp, om det så er Premier League eller Carling Cup.

- Han var briljant igjen for oss. Han gjør vår jobb lettere og hvis han fortsetter å gjøre det under resten av sesongen da tror jeg han og Andy vil skape mange vanskeligheter for motstandernes forsvarere.

- Vi var alle glade for at Andy scorte. Enhver spiss behøver sesongens første mål for å komme i gang og det vil gi Andy mye selvtillit foran lørdagens kamp mot Bolton.

Trekningen for 3.runde i Carling Cup vil bli foretatt på lørdag ettermiddag, i sendingen Soccer Saturday hos Sky Sports.