- Will er bra for LFC

Filmen «Will» har premiere på kinoer over hele England kommende fredag. Dette er en film som administrerende direktør Ian Ayre tror Liverpool FC vil dra stor nytte av.

Filmen handler om 11 år gamle Will, og hans reise til Champions League-finalen i Istanbul etter farens bortgang. Trioen Kenny Dalglish, Steven Gerrard og Jamie Carragher har alle små roller i filmen, og Ian Ayre tror at filmen vil bli en hit blant Liverpools supportere.

- Det er omtrent to år siden jeg ble kontaktet av regissør Ellen Perry, og vi hadde et møte på mitt kontor i Liverpool. Hun hadde ideen om å skape en film rundt en veldig berømt fotballkamp, og jeg tror dette er den mest berømte av dem alle, uttaler Ayre til Liverpoolfc.tv.

- Hun har gjort enorm jobb. Vi har sett hvordan prosjektet har vokst og vokst, og det føltes som en god idé at klubben ble involvert. Alt som involverer Steven Gerrard, Kenny Dalglish og Jamie Carragher vil alltid interessere våre fans, legger han til.

- Det handler litt om vår klubb og vår største kveld noensinne, men i all hovedsak er dette en familiefilm. Vi har fans i alle aldersgrupper over hele verden, og denne filmen vil bli vist over hele verden. Så det passer som hånd i hanske. Det er en god film, som jeg tror våre fans vil like.

- Personlig mener jeg at det ikke er produsert noen gode fotballfilmer tidligere. Ofte handler slike filmer om fotballens mørkere sider, og slike ting. Det jeg liker ved denne filmen er at det er en familiefilm, der fotballen, Liverpool og Istanbul er høydepunktet, selv om det egentlig ikke er hovedtema.

- Det var flott for oss å bli involvert i filmen gjennom en fantastisk dag i vår historie, men like fantastisk var det å bli involvert i en film for alle, en familiefilm.

Du finner en offisiell trailer for filmen "Will" nederst på denne siden.