100.000 Hillsborough signaturer passert!

Kampanjen til støtte for å offentliggjøre alle dokumenter i Hillsborough-saken oppnådde i kveld utrolige 100.000 underskrifter. Det er kravet for protestene skal bli tatt i betraktning.

De siste fem dagene har det haglet inn med elektroniske underskrifter til støtte for at full åpenhet rundt alle dokumenter i forbindelse med Hillsborough. Kampanjen var avhengig av å oppnå 100.000 signaturer og det passerte den altså i kveld.
Det har bare vært britiske borgere som har hatt mulighet til å signere.  

Det var altså tidligere i sommer at “The Information Comissioner” bestemte at konfidensielle rapporter med detaljerte diskusjoner som daværende statsminister Margaret Thatcher hadde i etter kan av tragedien skulle offentliggjøres. Den avgjørelsen ble anket av regjeringen til store protester.

Debi McMillan i Hillsborough Justice Campaign sier til Liverpool.no i kveld at de er overveldet over den massive støtte kampanje har fått i alle samfunnslag.

– Det er helt fantastisk å oppnå over 100.000 underskrifter på bare fem dager. Dette vil og må regjeringen lytte til!

Debi sier det er fullt klar over at mange på denne siden av Nordsjøen gjerne skulle vært med å støtte kampanjen, men som kjent var det dessverre ikke mulig.

- For de av våre støttespillere i Skandinavia som ønsker å vise sin støtte og gjøre noe, bli med på den ferske kampanjen vi snart går ut med. Bli med og si nei til The Sun – print ut bilde og last det opp på denne siden: http://dontbuythesun.co.uk/site/we-dont-buy-the-sun/
Bli med å farge landet ditt rødt, oppfordrer Debi som også gjerne vil ha flere "Likes" på denne Facebooksiden: http://www.facebook.com/KopShop.no#!/pages/Non-UK-residents-want-Justice-For-The-Ninety-Six/262451510449589