13 førstelagsspillere på landslagsoppdrag

13 spillere som har vært spilt for Liverpools førstelag denne sesongen er den nærmeste uken på opprdag med sine respektive landslag. I tillegg er tre reservelagspillere og to utlånte uttatt.

Fra i morgen til og med tirsdag står det landskamper på programmet hver dag unntatt søndag.  Lucas Leiva er først ut av de røde når Brasil møter Gabon til privatlandskamp i Libreville. Jordan Henderson og Martin Kelly er med England U21 til EM-kvalifiseringskamp mot Island i Colchester. Litt lengre sør, i Brighton, befinner Jon Flanagan, Conor Coady, Andre Wisdom og Adam Morgan seg for treningskampen mellom England U19 og Danmark U19.

Fredag er Daniel Agger i Danmarks landslagstropp til det prestisjefulle nordiske oppgjøret mot Sverige i København. Dirk Kuyt og Nederland varmer opp til EM med kamp mot Sveits i Amsterdam. Utlånte Alberto Aquilani er på plass i Wroclaw med Italia for å møte EM-vert Polen. Luis Suarez og Sebastian har reist hjem til Uruguay der det står VM-kvalifiseringskamp mot  Chile på programmet.

Lørdag spiller Wales, med Craig Bellamy i troppen, mot Norge i Cardiff. Like etter at dommeren blåser av den kampen sparker England-Spania i gang på Wembley. Der kan Stewart Downing, Glen Johnson og Pepe Reina bli involvert.

Lucas Leiva og Brasil har på mandag forflyttet seg til Qatar, hvor Egypt venter i privatlandskamp. Danny Wilson er i Skottlands U21-tropp til EM-kvalifiseringskampen mot Nederland i Nijmegen. I Belgia skal England også ut i EM-kvalifisering for U21. Jordan Henderson, Martin Kelly og Jon Flanagan er blant Stuart Pearce’ utvalgte.

Tirsdag står det seks landskamper med Liverpool-spillere på programmet. Utlånte Peter Gulacsi og Ungarn U21 spiller EM-kvalik borte mot Italia. For Daniel Agger og Danmark venter en ny nordisk naboduell, denne gang gjester Finland Esbjerg. I Italia får Alberto Aquilani besøk av Uruguay med Luis Suarez og Sebastian Coates. Dirk Kuyts Nederland møter i Tyskland i Hamburg. England tar i mot Sverige på Wembley, mens Pepe Reinas Spania skal til Costa Rica.

En rekke av kampene blir overført på tv.

Landskamper med Liverpool-spillere involvert

Torsdag 10. november

19.00, Libreville, Gabon v BRASIL
Lucas

20.30, Colchester, ENGLAND U21 v Island U21
Henderson, Kelly
(EM-kval)

20.30, Brighton, ENGLAND U19 v Danmark U19
Flanagan, Coady, Wisdom, Morgan


Fredag  11. november

19.00, København, DANMARK v Sverige
Agger

20.30, Amsterdam, NEDERLAND v Sveits
Kuyt

20.45, Wroclaw, Polen v ITALIA
Aquilani (utlånt til AC Milan)

23.00, Montevideo, URUGUAY v Chile
Suarez, Coates
(VM-kval)


Lørdag 12. november

16.00, Cardiff, WALES v Norge
Bellamy

18.15, London, ENGLAND v SPANIA
Downing, Johnson, Reina


Mandag  14. november

18.00, Doha, Egypt v BRASIL
Lucas

18.30, Nijmegen, Nederland U21 v SKOTTLAND U21
Wilson
(EM-kval)

20.45, Mons, Belgia U21 v ENGLAND U21
Henderson, Kelly, Flanagan
(EM-kval)


Tirsdag 15. november

17.00, Casarano, Italia U21 v UNGARN U21
Gulacsi (utlånt til Hull)
(EM-kval)

20.15, Esbjerg, DANMARK v Finland
Agger

20.45, Roma, ITALIA v URUGUAY
Aquilani (utlånt til AC Milan), Suarez, Coates

20.45, Hamburg, Tyskland v NEDERLAND
Kuyt

21.00, London, ENGLAND v Sverige
Downing, Johnson

22.05, San José, Costa Rica v SPANIA
Reina

 

Privatlandskamper om ikke annet er oppgitt.