13 mål på de tre siste kampene

Liverpool har scoret 13 mål på de siste tre kampene, og Maxi Rodriguez har gjort hat-trick i to av disse kampene, i tillegg til at han scoret ett mål i den tredje. Dirk Kuyt står nå med 12 mål på sine 13 siste kamper for klubb- og landslag, og har scoret i fem ligakamper på rad.

Jamie Carragher ble konfrontert med dette av Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Vi spilte meget bra. Vi fikk de tidlige målene, men jeg tror heller ikke vi så det virkelige Fulham i de første 45 minuttene. I annen omgang følte jeg at vi var i ferd med å bli litt nervøse når de hadde ballen mye, men så snart Maxi gjorde vårt fjerde mål tror jeg kampen var over, sier kveldens røde kaptein.

- Vi har spilt bra i det siste, selvtilliten er god, vi ser frem til kamper og vi ønsker å starte kampene godt. Det blir ikke alltid slik. Jeg er sikker på at Fulham ønsket å starte kampen bra også. Men dette var en dag hvor vi lykkes.

- Når du vinner hver kamp er det morsomt. Vi tar fatt på hver eneste dag med et smil rundt munnen nå, og ser frem til kampene. Selvtilliten er høy, og vi ønsker å holde seiersrekken gående.

Carra spilte sin 666.kamp for Liverpool, og er dermed alene som den spilleren som har spilt nest flest kamper for klubben. Det la han ikke særlig vekt på etterpå.

- Det er en fin prestasjon for meg, og anledningen ble bare bedre av at vi vant. Du kunne høre supporterne etter kampen. De reiser hjem fornøyde. Vi ser frem til Tottenham-kampen nå, og forhåpentligvis klarer vi å holde dette gående.

- Jeg tror ikke jeg klarer å gjøre det Ian Callaghan gjorde. Han var enestående. Han var en stor spiller og han er en flott fyr. Jeg ønsker bare å spille så lenge som mulig, og gjøre mitt beste for Liverpool.

Liverpoolfc.tv ville vite om neste år kan bli Liverpools år.

- Jeg har vært her lenge, og jeg får det spørsmålet hvert år. Som jeg sa, ønsker jeg bare å nyte øyeblikket nå. Vi spiller bra og vinner. Neste sesong starter vi på ny frisk, med blanke ark for alle. Vi begynner på nytt. Forhåpentligvis kan vi ta denne formen med oss inn i neste sesong, men jeg tror ikke noen i Liverpool vil begynne å komme med tåpelige påstander eller legge forventningspress på oss selv. Vi ønsker bare å fortsette å vinne og trives med fotballen vår.