666 kamper for Carra

Jamie Carragher spiller sin kamp nummer 666 for Liverpool på mandag, og vil da være alene som nummer to på listen over spillere med flest kamper for Anfield-klubben. Det har ikke gått ubemerket hen hos manager Kenny Dalglish.

- Ian Callaghan, som topper listen, er en legende ikke bare for antall kamper han spilte, men også for måten han tjente klubben på, og den suksessen han hjalp klubben til å få. De som topper den listen, gjør det fordi de fortjener det, sa Dalglish under gårsdagens pressekonferanse på Melwood.

- Cally var med på å legge fundamentet for Liverpool FC sammen med Shankly. Carra kom for sent til det, men han har overlevd en rekke managere i Liverpool FC og har tjent hver eneste en av dem på en utmerket måte. Jeg er sikker på at han fortsatt har litt på lager.

- Det er et stort kompliment for ham at han nå er nummer to på listen over spillere med flest kamper for Liverpool. Du vet hva du får av ham, men det er ingenting jeg kan si om Carra som person som dere ikke vet om fra før. Han har vært her en god stund, og forhåpentligvis blir han her enda en god stund.

- Han var en god rollemodell for sine lagkamerater inntil Flanno skallet ham beivsstløs mot Arsenal. Jeg tror ikke han var så fornøyd med det, spøkte Dalglish.

- Carra har vært fantastisk hjelpsom, ikke bare overfor Flanno, men også Martin Skrtel, som jeg synes har vært strålende etter at jeg tok over. Han har virkelig vokst som spiller, og jeg er sikker på at det hjelper ham at han spiller sammen med Carra.

- Carra utdanner og oppmuntrer ham. Jeg er sikker på at Martin setter pris på det, og tar det med seg videre. Han bidrar med solid spill for tiden.